Hastanemizin "MİSAFİR ANNE PROJESİ" TRT KURDİ Haberlerinde Yer Aldı!!!
11 Nisan 2022

Hastanemizin 'Misafir Anne Projesi' TRT KURDİ haberlerinde yer aldı!
Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı 'Misafir Anne 'projesi hastanemizde de uygulanmaktadır. Anne-bebek ölümlerini azaltmak amacıyla yapılan bu proje aynı zamanda hamilelerin doğacak çocuklarına daha sağlıklı bakmasını amaçlayan bir projedir. Bu uygulama kapsamında olumsuz iklim ve ulaşım şartlarının ulaşımı imkansız hale getirebildiği bölgeler ve bu bölgelerdeki gebeler ile sosyal sebeplerle doğum esnasında sağlık kurumuna erişiminde problem olabilecek gebeler tespit edilerek, bu gebelerin planlanan merkezlere nakledilmesi, konaklatılması ve hastane şartlarında doğumlarının gerçekleştirilmesi, doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumu uygun hale getirilmesi amaçlanmaktadır.
Misafir Anne projemizde hasta odalarımızın yeniden düzenlenmesinde ve daha konforlu hale getirilmesinde katkıları olan Pervari Kaymakamı Sn. Aziz KAYABAŞI ve Pervari Belediye Başkanı Sn. Tayyar ÖZCAN 'a teşekkür ederiz.
21.jpg      26.jpg

24.jpg    23.jpg